Waldo Balart - Goud-, violet- en turquoise-kleurige rechthoeken, zeefdruk - Verkocht

Waldo Balart - Goud-, violet- en turquoise-kleurige rechthoeken, zeefdruk kopen? Bied vanaf 75!
Waldo Balart - Goud-, violet- en turquoise-kleurige rechthoeken, zeefdruk kopen? Bied vanaf 75!Waldo Balart - Goud-, violet- en turquoise-kleurige rechthoeken, zeefdruk kopen? Bied vanaf 75!Waldo Balart - Goud-, violet- en turquoise-kleurige rechthoeken, zeefdruk kopen? Bied vanaf 75!Waldo Balart - Goud-, violet- en turquoise-kleurige rechthoeken, zeefdruk kopen? Bied vanaf 75!Waldo Balart - Goud-, violet- en turquoise-kleurige rechthoeken, zeefdruk kopen? Bied vanaf 75!Waldo Balart - Goud-, violet- en turquoise-kleurige rechthoeken, zeefdruk kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Waldo Balart (1931)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Zeer mooie werk van de in Spanje woonachtige Cubaanse kunstenaar Waldo Balart.  Zeefdruk op BFK Rives papier, met potlood gesigneerd, gedateerd (88), getiteld (“Rectangulo de Oro Violeta - Turquesa”) en genummerd (9/21).  De gouden rechthoek lijkt ook gemaakt met een soort druktechniek , want er is reliëf langs de randen.  Achterop nog wat stempels, o.a. van de graveur en de uitgever (zie foto 5).

 

In zeer goede conditie, het enige wat er op het werk is af te dingen is dat er een vouw zit in de witte marge rechts (meer dan 3cm. verwijderd van het beeld).  Goed ingelijst met passe-partout ziet het werk er als mint uit.

 

Afmetingen: 91cm x 63cm (blad), 78cm x 50cm (beeld)

 

Werk kan bij aankoop worden opgehaald in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O) of het kan aangetekend en goed verpakt verstuurd worden op kosten van de koper (Nederland - 12,50 euro).

 

QQGEO

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Waldo Balart (1931)

CubaansCubaansAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Rosser
FA. (178 )

Lid sinds 2013
3096 verkochte items
Alle items van deze verkoper (220)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 75,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:05-11-2017 om 23:31
Eindtijd:20-11-2017 om 20:31
Biedingen (1)
Darkf
20 nov. / 07:35
€ 75
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.