Gustave De Smet - Wendingen houtsnedennummer 1919 - Verkocht

Wendingen houtsnedennummer 1919 kopen? Bied vanaf 150!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Wendingen houtsnedennummer 1919 kopen? Bied vanaf 150!
Wendingen houtsnedennummer 1919 kopen? Bied vanaf 150!Wendingen houtsnedennummer 1919 kopen? Bied vanaf 150!Wendingen houtsnedennummer 1919 kopen? Bied vanaf 150!Wendingen houtsnedennummer 1919 kopen? Bied vanaf 150!Wendingen houtsnedennummer 1919 kopen? Bied vanaf 150!Wendingen houtsnedennummer 1919 kopen? Bied vanaf 150!Wendingen houtsnedennummer 1919 kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gustave De Smet (1877-1943)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Wendingen houtsnedennummer uit 1919, op de losbladige bijdrage van Lion Cachet na nog geheel compleet. Introductie door Richard Roland Holst en 59 originele houtsneden van onder andere Gustave De Smet, Jan Mankes, J.L.M. Lauweriks, F.M.W. Filarski, B. Essers, W.O.J. Nieuwenkamp, Dirk Nijland en Chris Lebau en Lion Cachet. De omslag is een litho van Richard Roland Holst.

 

Titel: Wendingen houtsnedennummer
Jaartal: 1919: tweede jaargang, nummer 7 en 8 (juli en augustus)
Afmetingen blad: 32,3 cm x 31,7 cm (afmetingen omslag: 34,5 cm x 33 cm)
Materiaal: Houtsnedes op geschept papier
Conditie: In zeer goede staat; de bladen zijn slechts vergeeld. De omslag is echter wel sterk beschadigd; de randen zijn gescherud en er zitten wat vlekjes op.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)
 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger.

Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden speciale voorwaarden, waaronder een vaste toeslag van 10 euro per item. (zie beschrijving):

Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout/Lijsten: Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient afhalen altijd de voorkeur. Verzenden is ook mogelijk. Zie de verzendkosten onderaan de beschrijving. Meerdere aankopen kunnen – indien mogelijk- gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Veilinggegevens
Starttijd3-3-2015 om 17:02
Eindtijd15-3-2015 om 17:07
Biedingen (6)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken