Wilfred Voet - Ets, Landschap - Verkocht

Wilfred Voet - Ets, Landschap kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Wilfred Voet - Ets, Landschap kopen? Bied vanaf 1!
Wilfred Voet - Ets, Landschap kopen? Bied vanaf 1!Wilfred Voet - Ets, Landschap kopen? Bied vanaf 1!Wilfred Voet - Ets, Landschap kopen? Bied vanaf 1!Wilfred Voet - Ets, Landschap kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Wilfred Voet (1935)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1988
TechniekEts
DragerPapier
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen56 cm x 78.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageX/XXXV

Afmetingen beeld: 41 cm x 51 cm   

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of VeilingmeesterCollecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.  

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels.   

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.  

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.        

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur.   

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.  


Administratieve code:          

     

QQZI

ConditieZeer Goed
slechts een vlekje in de witrand L.b. (buiten het beeld)
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Wilfred Voet (1935)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (363)

Lid sinds 2010
49847 verkochte items
Alle items van deze verkoper (273)
78.5 cm
56 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd7-2-2019 om 9:33
Eindtijd19-2-2019 om 19:50
Biedingen (3)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.