• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Willem den Ouden: Ets op Rijstpapier, Z.T. Landschap met brug - Verkocht

Willem den Ouden: Ets op Rijstpapier, Z.T. Landschap met brug kopen? Bied vanaf 60!
Willem den Ouden: Ets op Rijstpapier, Z.T. Landschap met brug kopen? Bied vanaf 60!Willem den Ouden: Ets op Rijstpapier, Z.T. Landschap met brug kopen? Bied vanaf 60!Willem den Ouden: Ets op Rijstpapier, Z.T. Landschap met brug kopen? Bied vanaf 60!Willem den Ouden: Ets op Rijstpapier, Z.T. Landschap met brug kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Willem den Ouden (1928)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Z.T. Landschap met brug
Jaartal: niet gedateerd
Afmetingen blad: 55 cm x 64,5 cm (Beeld: 41,5 cm x 51 cm)
Oplage: 33/100
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Ets op Rijstpapier
Ingelijst: Nee
Conditie: Beeld in zeer goede staat. Wat lichte kreuk langs de randen van het blad en een licht vouwlijntje in de hoek van het blad linksonder. Haast onvermijdelijk bij dit fragiele papier.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

 

QQSCH

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 60,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:15-05-2018 om 17:17
Eindtijd:27-05-2018 om 17:17
Biedingen (1)
DeWolf
27 mei / 16:40
€ 60
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.