Willem den Ouden - Willem den Ouden - Wolkenlucht boven de Waal, aquarel (mooi ingelijst) - Verkocht

Willem den Ouden - Wolkenlucht boven de Waal, aquarel (mooi ingelijst) kopen? Bied vanaf 185!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Willem den Ouden - Wolkenlucht boven de Waal, aquarel (mooi ingelijst) kopen? Bied vanaf 185!
Willem den Ouden - Wolkenlucht boven de Waal, aquarel (mooi ingelijst) kopen? Bied vanaf 185!Willem den Ouden - Wolkenlucht boven de Waal, aquarel (mooi ingelijst) kopen? Bied vanaf 185!Willem den Ouden - Wolkenlucht boven de Waal, aquarel (mooi ingelijst) kopen? Bied vanaf 185!Willem den Ouden - Wolkenlucht boven de Waal, aquarel (mooi ingelijst) kopen? Bied vanaf 185!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Willem den Ouden (1928)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Prachtige aquarel van Willem den Ouden uit 1986.  Met potlood gesigneerd en gedateerd rechtsonder.  In strakke houten lijst, achter glas en passe-partout.  In zeer goede conditie.  Herkomst; Galerie Asselijn, Amsterdam.

 

Afmetingen: 56cm x 46cm (incl. lijst), 34cm x 24cm (aquarel)

 

Deze aquarel past precies in het oeuvre van Van Ouden rond die tijd, zie ook de aquarellen “Zwoel” en “Openklarend” uit 1986 op zijn website (http://willemdenouden.nl/index.php/werk-1957-2000/).

 

Bij aankoop moet het werk bij voorkeur opgehaald worden in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O).  De termijn voor ophalen is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan Amsterdam voor andere zaken.

 

Als dat echt niet lukt, dan kan het werk aangetekend en goed verpakt verstuurd worden op kosten van de koper (Nederland - 15 euro) en belangrijker, op risico van de koper (vanwege het glas).

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Veilinggegevens
Starttijd17-9-2016 om 23:11
Eindtijd1-10-2016 om 21:11
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken