Willem Hendrik van Norden - ets: waarneming

Willem Hendrik van Norden - ets: waarneming kopen? Bied vanaf 39!
Willem Hendrik van Norden - ets: waarneming kopen? Bied vanaf 39!Willem Hendrik van Norden - ets: waarneming kopen? Bied vanaf 39!Willem Hendrik van Norden - ets: waarneming kopen? Bied vanaf 39!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Willem Hendrik van Norden (1883-1978)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen22.5 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Ets van Willem van Norden. Afmetingen blad: H22.5 x b21 cm Afmetingen voorstelling: H17,5 x b20 cm. Het werk is linksonder, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk kan volledig worden gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


ConditieGoed

Het werk is in goede staat. De witte rand om het werk heen is iets vergeeld, er zitten wat plakresten op de achterkant van een vorige inlijsting. Goed ingelijst valt dit in de lijst/onder de passepartout.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd28-7-2019 om 23:43
Eindtijd9-8-2019 om 21:25
Openingsbod € 39
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.