Willem Hussem - Geometrisch abstracte compositie, zeefdruk (groot, zeldzaam)

Willem Hussem - Geometrisch abstracte compositie, zeefdruk (groot, zeldzaam) kopen? Bied vanaf 195!
Willem Hussem - Geometrisch abstracte compositie, zeefdruk (groot, zeldzaam) kopen? Bied vanaf 195!Willem Hussem - Geometrisch abstracte compositie, zeefdruk (groot, zeldzaam) kopen? Bied vanaf 195!Willem Hussem - Geometrisch abstracte compositie, zeefdruk (groot, zeldzaam) kopen? Bied vanaf 195!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Willem Hussem (1900-1974)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1973
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlMinimalistisch
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen96 cm x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage10
Zeer strakke, geometrische compositie van Willem Hussem uit een zeer kleine oplage.  Zeefdruk op glad papier, met potlood gesigneerd, gedateerd (1973) en genummerd (2/10).  In goede conditie.

Afmetingen: 96cm x 78cm (blad), 76cm x 60cm (beeld)

Dit item moet worden opgehaald. Door de dikte en de grootte van het blad kan het niet opgerold worden en dus niet in een koker.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieGoed

Er zitten wat kreukjes en wat sporadische, minuscule foxing plekjes in de witte marge van het blad.  Ingelijst met passe-partout valt het overgrote gedeelte van deze (kleine) gebreken weg en is het werk in zeer goede conditie.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sluit over 1d 22u 39m 45s
Openingsbod€ 195
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:17-01-2023 om 13:19
Eindtijd:30-01-2023 om 19:03
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.