Willem Hussem - zeefdruk: Geometrisch abstracte compositie (groot, oplage slechts 10 stuks) - Verkocht

Willem Hussem - zeefdruk: Geometrisch abstracte compositie (groot, oplage slechts 10 stuks) kopen? Bied vanaf 175!
Willem Hussem - zeefdruk: Geometrisch abstracte compositie (groot, oplage slechts 10 stuks) kopen? Bied vanaf 175!Willem Hussem - zeefdruk: Geometrisch abstracte compositie (groot, oplage slechts 10 stuks) kopen? Bied vanaf 175!Willem Hussem - zeefdruk: Geometrisch abstracte compositie (groot, oplage slechts 10 stuks) kopen? Bied vanaf 175!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Willem Hussem (1900-1974)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1969
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlMinimalistisch
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen100 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage9/10
Oude zeefdruk van Willem Hussem die in een zeer kleine oplage van 10 stuks is uitgegeven. Jaar: 1969. Nummer: 9/10. Het werk is aan de onderzijde gesigneerd en gedateerd. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op verzoek, worden gemaild.

 Het werk kan worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruit betaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verzonden via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.
ConditieGoed

De witte rand om het werk is verkleurd en er zitten wat kreukels. In de voorstelling zitten 3 rode verf stipjes. Zie foto's.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 201,25 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:17-01-2023 om 14:06
Eindtijd:30-01-2023 om 19:29
Biedingen (1)
CornevanOs
24 jan. / 10:58
€ 175
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.