Willem Snitker - Park in den winter, tweekleuren kartondruk - Verkocht

Willem Snitker - Park in den winter, tweekleuren kartondruk kopen? Bied vanaf 1!
Willem Snitker - Park in den winter, tweekleuren kartondruk kopen? Bied vanaf 1!Willem Snitker - Park in den winter, tweekleuren kartondruk kopen? Bied vanaf 1!Willem Snitker - Park in den winter, tweekleuren kartondruk kopen? Bied vanaf 1!Willem Snitker - Park in den winter, tweekleuren kartondruk kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Willem Snitker (1938-2015)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1983
TechniekSjabloondruk
DragerGeschept Papier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage75

Mooie, strakke compositie van Willem Snitker, met begeleidend gedicht van Bertus Aafjes (of omgekeerd afhankelijk van uw voorkeur).  Tweekleuren kartondruk op Arches papier, met potlood gesigneerd en genummerd (54/75).  Linker blad met ballpoint gesigneerd door Bertus Aafjes.  In zeer goede conditie, lichte verkleuring rond het gedicht, standaard met vouw in blad (tussen voorstelling en gedicht) zoals uitgegeven.

Afmetingen: 66cm x 50cm (hele blad opengeslagen), 30cm x 23cm (beeld Snitker incl. annotaties)

Dit kunstwerk kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.

Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 11,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:20-10-2022 om 09:20
Eindtijd:31-10-2022 om 20:43
Biedingen (3)
Morris14
23 okt. / 20:19
€ 10
EriTreestra
23 okt. / 20:19
€ 5
EriTreestra
20 okt. / 21:51
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.