Willem van den Berg - Franciscus Kenninck ( aartsbisschop van utrecht

Willem van den Berg - Franciscus Kenninck ( aartsbisschop van utrecht kopen? Bied vanaf 25!
Willem van den Berg - Franciscus Kenninck ( aartsbisschop van utrecht kopen? Bied vanaf 25!Willem van den Berg - Franciscus Kenninck ( aartsbisschop van utrecht kopen? Bied vanaf 25!Willem van den Berg - Franciscus Kenninck ( aartsbisschop van utrecht kopen? Bied vanaf 25!Willem van den Berg - Franciscus Kenninck ( aartsbisschop van utrecht kopen? Bied vanaf 25!Willem van den Berg - Franciscus Kenninck ( aartsbisschop van utrecht kopen? Bied vanaf 25!Willem van den Berg - Franciscus Kenninck ( aartsbisschop van utrecht kopen? Bied vanaf 25!Willem van den Berg - Franciscus Kenninck ( aartsbisschop van utrecht kopen? Bied vanaf 25!Willem van den Berg - Franciscus Kenninck ( aartsbisschop van utrecht kopen? Bied vanaf 25!Willem van den Berg - Franciscus Kenninck ( aartsbisschop van utrecht kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Willem van den Berg (1886-1970)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1928
TechniekEts
DragerPapier
StijlKlassiek
OnderwerpHistorisch
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen48 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplagegeen idee
Willem van den BERG (Den Haag 1886 - Amsterdam 1970)

Willem van den Berg was een leerling van zijn vader Andries van den Berg, daarna van de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Hij werkte sterk onder invloed van Willem van Konijnenburg en verrichtte technisch buitengewoon knap werk. Van den Berg schilderde, tekende, etste en lithografeerde vooral boeren, vissersfiguren en dieren. Van 1938 tot 1953 was hij hoogleraar en directeur van de Rijksakademie te Amsterdam. Werken van Willem van den Berg zijn ondermeer te zien in het Singer Museum in Laren en het Gemeentemuseum in Den Haag.
ConditieGoed

Willem van den BERG (Den Haag 1886 - Amsterdam 1970)

Ets 
Franciscus Kenninck ( aartsbisschop van utrecht 
Afmeting beeldmaat 23 x 30 cm 
Afmeting totaal 32 x 48 cm 
Gedateerd 1928 
Gesigneerd met potlood 
Verder in goede staat 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:21-05-2022 om 10:39
Eindtijd:29-05-2022 om 19:52
Openingsbod € 25
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDen Haag,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.