Willem van Leusden - Willem van Leusden: Aquatint. Verstikking - Verkocht

Willem van Leusden: Aquatint. Verstikking kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Willem van Leusden: Aquatint. Verstikking kopen? Bied vanaf 1!
Willem van Leusden: Aquatint. Verstikking kopen? Bied vanaf 1!Willem van Leusden: Aquatint. Verstikking kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Willem van Leusden (1886-1974)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Momenteel in de veiling. Een collectie grafiek van de Utrechtse Kunstenaar Willem van Leusden. Deze werken worden allemaal vanaf 1 euro aangeboden. (ATP)

Hier een aquatint, helaas met een beschadiging (zie conditie)


Titel: Verstikking
Jaartal: 1952
Afmetingen: 38cm x 28cm
Oplage: Onbekend
Gesigneerd: Handgesigneerd met potlood
Materiaal: Aquatint op dun papier
Literatuur: Opgenomen en afgebeeld (Afb 213, blz 176) in de Monografie “Willem van Leusden” door Adelaar/van Asperen/Roding, Kwadraat Uitgevers 1990.


Conditie:
Deze aquatint op dun papier is bevestigd op een ondervel wat is gesigneerd. Dit is origineel zo uitgebracht. Helaas is echter in de linksbovenhoek het werk gescheurd. Het hoekje zit dus vast op het onderblad en hieronder is het werk losgelaten (gescheurd). Dit is door een goede lijstenmaker natuurlijk nagenoeg onzichtbaar opnieuw in te lijsten, maar is wel belangrijk om te weten.


Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.
(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)
 

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden voor 10 euro in een pakket/koker. Afhalen in Diemen tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Veilinggegevens
Starttijd22-2-2013 om 13:18
Eindtijd4-3-2013 om 13:18
Biedingen (4)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken