Willem Witsen - Ets: The embankment in de regen, Thames - Londen

Willem Witsen - Ets: The embankment in de regen, Thames - Londen kopen? Bied vanaf 999!
Willem Witsen - Ets: The embankment in de regen, Thames - Londen kopen? Bied vanaf 999!Willem Witsen - Ets: The embankment in de regen, Thames - Londen kopen? Bied vanaf 999!Willem Witsen - Ets: The embankment in de regen, Thames - Londen kopen? Bied vanaf 999!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Willem Witsen (1860-1923)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1800 t/m 1899
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen23 cm x 30 cm (h x b)
Lijst50 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Ets van Willem Witsen. Titel: The embankment in de regen, Thames - Londen.  Afmetingen incl lijst: H50 x b59cm. Afmetingen voorstelling: H23 x B30cm. 
Het werk is rechts onderaan, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van de aangeboden werken worden volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

 Verzenden: we verzenden op dinsdag  en donderdag.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.


Willem Witsen was een zoon van de koopman in ijzer Jonas Jan Witsen (1819-1901) en Jacoba Elisabeth Bonekamp (1826-1873). Hij groeide op aan de Prinsengracht 530 te Amsterdam. In 1867 verhuisde de familie naar het Westeinde, in het hoekhuis met de Nicolaas Witsenkade. Van 1876 tot 1884 nam hij tekenlessen aan de Rijksakademie van beeldende kunsten aan de Stadhouderskade; aanvankelijk 's avonds, vanaf 1878 voltijds. In die periode was hij ook bestuurslid van de naar de schutspatroon van de schilderkunst vernoemde kunstenaarsvereniging Sint Lucas. In 1880 werd hij vrijgesteld voor militaire dienst; zijn fysieke kenmerken werden genoteerd.[1] Tot december 1881 verbleef hij samen met Piet Meiners in Antwerpen om daar lessen te nemen, waarna hij weer de academie in Amsterdam opzocht.
ConditieRedelijk

Vanwege de ouderdom van het werk, is het vergeeld en is de handtekening slecht zichtbaar.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:01-12-2022 om 16:46
Eindtijd:09-12-2022 om 19:36
Openingsbod € 999
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.