William Moninet - Drie Clowns

William Moninet - Drie Clowns kopen? Bied vanaf 150!
William Moninet - Drie Clowns kopen? Bied vanaf 150!William Moninet - Drie Clowns kopen? Bied vanaf 150!William Moninet - Drie Clowns kopen? Bied vanaf 150!William Moninet - Drie Clowns kopen? Bied vanaf 150!William Moninet - Drie Clowns kopen? Bied vanaf 150!William Moninet - Drie Clowns kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • William Moninet (1937-1999)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen60 x 90 cm (h x b)
Incl. lijst67 x 97 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Drie clowns schilderij van de bekende Amerikaanse kunstenaar William Moninet.

Gesigneerd: rechtsonder.

Prachtige levendige kleuren.


De schilderijen van William Moninet staan ​​wereldwijd bekend om het levendig vastleggen van de grillige wereld van clowns. De impressionistische kunstenaar, geboren in 1937 in Louisiana, creëerde het grootste deel van zijn werk in de jaren tachtig. Met gedurfde, zuivere lijnen belichamen zijn olieverfschilderijen de hilariteit en het geluk van clowns vol met expressieve gezichten, levendige kleuren en fantasievolle beelden. De te koop aangeboden kunstwerken van William Moninet, waaronder zijn prachtige aquarellen, hebben een prominente rol gespeeld in tal van tentoonstellingen en shows.
Conditie
ConditieZeer Goed
Schilderij is een goede staat. 
Lijst vertoont bruiksporen van verhuizing/opslag.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Veldhoven, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

William Moninet (1937-1999)

Amerikaans Amerikaans

Geplaatst door  wesleyalt
Lid sinds 2022
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
97 cm
67 cm
90 cm
60 cm
Veilinggegevens
Starttijd18-2-2022 om 23:28
Eindtijd4-3-2022 om 22:45
Openingsbod € 150
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieVELDHOVEN,  Nederland