• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

William Strang: Ets, Vrouw in landschap

William Strang: Ets, Vrouw in landschap kopen? Bied vanaf 1!

Dit item is verkocht Toon item

William Strang: Ets, Vrouw in landschap

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 1,00

Vergelijkbaar item plaatsen

Andere items

William Strang: Ets, Vrouw in landschap kopen? Bied vanaf 1!
William Strang: Ets, Vrouw in landschap kopen? Bied vanaf 1!William Strang: Ets, Vrouw in landschap kopen? Bied vanaf 1!William Strang: Ets, Vrouw in landschap kopen? Bied vanaf 1!William Strang: Ets, Vrouw in landschap kopen? Bied vanaf 1!
William Strang: Ets, Vrouw in landschap kopen? Bied vanaf 1!William Strang: Ets, Vrouw in landschap kopen? Bied vanaf 1!William Strang: Ets, Vrouw in landschap kopen? Bied vanaf 1!William Strang: Ets, Vrouw in landschap kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen

Ongespecificeerd

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (272)

Lid sinds 2010
36993 verkochte items
Alle items van deze verkoper (259)
  • Ongespecificeerd
TypeGrafiek na 1900
Periode1900 t/m 1944
GesigneerdHandgesigneerd

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger

Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf, gelden speciale voorwaarden, waaronder een vaste toeslag van 10 euro per item. (zie beschrijving).
 

Titel: Vrouw in landschap
Jaartal: 1897
Afmetingen beeld: 15 cm x 10 cm (afmetingen blad: 21,5 cm x 15 cm)
Oplage: Onbekend
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder) en in de druk (linksonder)
Materiaal: Ets op geschept papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat,  buiten het beeld in de witrand een aantal zeer kleine vlekjes/stipjes en rechtsboven in het beeld een minimale beschadiging, nauwelijks zichtbaar, maar moet genoemd worden. Ingelijst met passe-partout niet of nauwelijks zichtbaar.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout/Lijsten: Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzenden is ook mogelijk. Zie de verzendkosten onderaan de beschrijving. Meerdere aankopen kunnen – indien mogelijk- gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

  

 

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Ongespecificeerd

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (272)

Lid sinds 2010
36993 verkochte items
Alle items van deze verkoper (259)

Dit item is verkocht voor 1,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:24-11-2014 om 16:52
Eindtijd:30-11-2014 om 16:52

Biedingen (1):

Timsius_1
28 nov. / 23:08
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.