• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) - Verkocht

Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 184,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!
Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Wim de Bruin - Acryl op doek (drieluik), Bladeren en botten - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (321)

Lid sinds 2010
44759 verkochte items
Alle items van deze verkoper (513)
  • Wim de Bruin (1951-2017)
TypeSchilderij
Jaartal1992
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen180 cm x 60 cm (h x b)
Lijst185 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Fraai groot drieluik door Wim (Willem) de Bruin (1951 - 2017). 

In zijn werk zocht Willem de Bruin vaak de ruimte in onderwerpen. Niet zo zeer het onderwerp, maar de ruimte die het inneemt staat centraal in zijn werk. De Bruin studeerde in 1977 af aan de kunstacademie in Utrecht en exposeerde via verschillende galeries. Via Kunstveiling worden nu diverse werken van deze veelzijdige kunstenaar aangeboden. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Wim de Bruin (1951-2017)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (321)

Lid sinds 2010
44759 verkochte items
Alle items van deze verkoper (513)
Pinterest
65 cm
185 cm
60 cm
180 cm
Dit item is verkocht voor 184,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:04-06-2020 om 13:53
Eindtijd:14-06-2020 om 10:48
Biedingen (1)
jack_62
14 jun. / 09:19
€ 160
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.