Wim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap - Verkocht

Wim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Wim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap kopen? Bied vanaf 1!
Wim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap kopen? Bied vanaf 1!Wim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap kopen? Bied vanaf 1!Wim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap kopen? Bied vanaf 1!Wim de Bruin - Aquarel met inkt op papier, Landschap kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Wim de Bruin (1951-2017)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1977
TechniekAquarel
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen24 x 36 cm (h x b)
Passe-partout50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een hamerprijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Conditie
ConditieGoed
Lichte golving in het blad. Het passe-partout heeft hier en daar lichte vlekjes.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 17,49
Naar Duitsland € 17,49
Europese Unie € 17,49
Wereldwijd € 29,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Wim de Bruin (1951-2017)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
9970 verkochte items
Alle items van deze verkoper (27)
65 cm
50 cm
36 cm
24 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd29-3-2021 om 11:03
Eindtijd3-4-2021 om 20:50
Biedingen (4)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken