Wim Schuhmacher - Crucifix, litho - Gratis verzending!

Wim Schuhmacher - Crucifix, litho - Gratis verzending! kopen? Bied vanaf 50!
Wim Schuhmacher - Crucifix, litho - Gratis verzending! kopen? Bied vanaf 50!Wim Schuhmacher - Crucifix, litho - Gratis verzending! kopen? Bied vanaf 50!Wim Schuhmacher - Crucifix, litho - Gratis verzending! kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Wim Schuhmacher (1894-1986)
TypePrenten & Uitgaves
Jaartal1947
TechniekVaria
StijlKlassiek
OnderwerpReligieus
Afmetingen63 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt
Mooie litho van Wim Schuhmacher uit de serie Schildersprenten (1947).  In de steen gesigneerd linksonder.   In goede conditie.

Afmetingen: 63cm x 48cm (blad), 59cm x 34cm (beeld)
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieGoed

Wat minieme kreukjes, voornamelijk in de marge, en een vlekje rechtsonder (niet te zien in de foto).  Ingelijst met passe-partout is het werk perfect.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:13-08-2022 om 17:36
Eindtijd:27-08-2022 om 20:30
Openingsbod € 50
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingGratis

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.