Wim Schuhmacher - Ile de la Cité, litho - Gratis verzending!

Wim Schuhmacher - Ile de la Cité, litho - Gratis verzending! kopen? Bied vanaf 50!
Wim Schuhmacher - Ile de la Cité, litho - Gratis verzending! kopen? Bied vanaf 50!Wim Schuhmacher - Ile de la Cité, litho - Gratis verzending! kopen? Bied vanaf 50!Wim Schuhmacher - Ile de la Cité, litho - Gratis verzending! kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Wim Schuhmacher (1894-1986)
TypePrenten & Uitgaves
Jaartal1947
TechniekVaria
StijlKlassiek
OnderwerpStadsgezicht
Afmetingen48 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt
Mooie litho van Wim Schuhmacher uit de serie Schildersprenten (1947).  In de steen gesigneerd linksonder.   In zeer goede conditie.

Afmetingen: 63cm x 48cm (blad), 59cm x 44cm (beeld)
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd19-1-2023 om 9:54
Eindtijd3-2-2023 om 19:22
Openingsbod € 50
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingGratis

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.