14K Goud
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. 14K Goud
14K Goud

14K Goud

Fabrikant

14 karaat goud

Gekeurd met een eikenblad (NL) ander erkend keur. Gehalte 585/1000

Aangeboden items
0
Verkochte items
63
Favoriet
FA. (26 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van 14K Goud aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 63 items van 14K Goud verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 26 mensen die 14K Goud favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design kopen van 14K Goud

Wilt u graag design kopen van 14K Goud? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van 14K Goud. Betaalbare en exclusieve design van 14K Goud en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van 14K Goud te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van 14K Goud te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van 14K Goud te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u 14K Goud instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe 14K Goud design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van 14K Goud!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van 14K Goud kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van 14K Goud en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van 14K Goud via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van 14K Goud of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van 14K Goud?

Design kopen van 14K Goud begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van 14K Goud, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van 14K Goud. Om meer kans te maken om het designobject van 14K Goud te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van 14K Goud! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.