A. van der Brugghen (1811-1891)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. A. van der Brugghen
A. van der Brugghen (1811-1891)

A. van der Brugghen (1811-1891)

Kunstenaar

Guillaume Anne VAN DER BRUGGHEN (1811-1891)

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van A. van der Brugghen (1811-1891) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van A. van der Brugghen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van A. van der Brugghen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van A. van der Brugghen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van A. van der Brugghen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van A. van der Brugghen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen A. van der Brugghen!

Volg het aanbod kunst van A. van der Brugghen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van A. van der Brugghen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u A. van der Brugghen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe A. van der Brugghen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van A. van der Brugghen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van A. van der Brugghen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van A. van der Brugghen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van A. van der Brugghen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van A. van der Brugghen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van A. van der Brugghen?

Kunst kopen van A. van der Brugghen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van A. van der Brugghen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van A. van der Brugghen. Om meer kans te maken om de A. van der Brugghen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van A. van der Brugghen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.