• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ad Kikkert (1914-1995)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ad Kikkert

Ad Kikkert (1914-1995)

Kunstenaar

Adriaan 'Ad' Kikkert Rotterdam 1914- 1995 Brouwershaven.Opleiding kunstacademie te Rotterdam.Pentekenaar, schilder, aquarellist, tekenaar. Impressionistische schilder van landschappen,stillevens, stadsgezichten,rivierlandschappen,havengezichten en interieurs. Woonde en werkte groot deel van zijn leven in Rotterdam, maar maakte ook reizen naar Turkye en Frankrijk.Hij was leeerling van de Haarlemse schilder H.F.Boot, die ook les gaf aan Charles Kemper en Kees Verwey.

Aangeboden items
3
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ad Kikkert - Gemengde Techniek - Toulon kopen? Bied vanaf 40!
Ad Kikkert - Gemengde Techniek - Toulon

Grafiek na 1900

Geplaatst doordot64

Eindtijd05-06-2022 om 19:03

Jaartal1948
TechniekGravure
Afmetingen46 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ad Kikkert - Onbekend kopen? Bied vanaf 100!
Ad Kikkert - Onbekend

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorHarmse

Eindtijd15-12-2021 om 22:28

Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
Afmetingen56 cm x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstIngelijst
Aftersale
Ad Kikkert - Onbekend kopen? Bied vanaf 75!
Ad Kikkert - Onbekend

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorHarmse

Eindtijd15-12-2021 om 22:31

Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
Afmetingen53 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ad Kikkert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ad Kikkert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ad Kikkert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ad Kikkert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ad Kikkert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ad Kikkert!

Volg het aanbod kunst van Ad Kikkert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ad Kikkert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ad Kikkert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ad Kikkert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ad Kikkert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ad Kikkert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ad Kikkert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ad Kikkert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ad Kikkert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ad Kikkert?

Kunst kopen van Ad Kikkert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ad Kikkert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ad Kikkert. Om meer kans te maken om de Ad Kikkert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ad Kikkert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.