• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ad van den Brink (1944)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ad van den Brink

Ad van den Brink (1944)

Kunstenaar

Ad van den BRINK (Oosterhout 1944)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ad van den Brink - 4 elementen van REEF kopen? Bied vanaf 159!
Ad van den Brink - 4 elementen van REEF

Beeld / Object

Geplaatst doorAmi

Eindtijd22-05-2022 om 22:41

Periode1945 t/m 1999
TechniekBrons
Afmetingen17.5 cm x 16 cm x 6 cm (h x b x d)
Gewicht4560 g

Kunst kopen van Ad van den Brink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ad van den Brink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ad van den Brink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ad van den Brink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ad van den Brink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ad van den Brink!

Volg het aanbod kunst van Ad van den Brink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ad van den Brink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ad van den Brink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ad van den Brink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ad van den Brink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ad van den Brink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ad van den Brink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ad van den Brink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ad van den Brink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ad van den Brink?

Kunst kopen van Ad van den Brink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ad van den Brink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ad van den Brink. Om meer kans te maken om de Ad van den Brink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ad van den Brink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.