Adolfo Ramon Torcal (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Adolfo Ramon Torcal
Adolfo Ramon Torcal (1947)

Adolfo Ramon Torcal (1947)

Kunstenaar

Adolfo RAMÓN TORCAL (1947)is aquarellist, etser, fotograaf, schilder en tekenaar. Hij studeerde eerst aan de Vrije Academie van Barreira. Op zijn 16de jaar ging hij naar de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in San Carlos. Van 1968 tot 1973 volgde hij de Koninklijke Akademie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, met leermeesters als Berserik en Van Gelder. Hij maakt figuurvoorstellingen, bloemstillevens, landschap, portret- en stadsgezichten.

Aangeboden items
1
Verkochte items
27
Nationaliteit
Spaans Spaans  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Adolfo Ramon Torcal - Tuin in Veere (I) kopen? Bied vanaf 35!
Adolfo Ramon Torcal - Tuin in Veere (I)Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorh-g-art
Eindtijd 28-03-2023 om 20:16
Jaartal2004
TechniekEts
Afmetingen33 cm x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Adolfo Ramon Torcal

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adolfo Ramon Torcal? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adolfo Ramon Torcal. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adolfo Ramon Torcal en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adolfo Ramon Torcal te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adolfo Ramon Torcal!

Volg het aanbod kunst van Adolfo Ramon Torcal te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adolfo Ramon Torcal te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adolfo Ramon Torcal instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adolfo Ramon Torcal kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adolfo Ramon Torcal!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adolfo Ramon Torcal kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adolfo Ramon Torcal en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adolfo Ramon Torcal via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adolfo Ramon Torcal of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adolfo Ramon Torcal?

Kunst kopen van Adolfo Ramon Torcal begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adolfo Ramon Torcal, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adolfo Ramon Torcal. Om meer kans te maken om de Adolfo Ramon Torcal te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adolfo Ramon Torcal! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.