Adriaan Marinus Geijp (1855-1926)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Adriaan Marinus Geijp
Adriaan Marinus Geijp (1855-1926)

Adriaan Marinus Geijp (1855-1926)

Kunstenaar

Adrianus Marinus GEIJP (Middelburg 1855 - Den Haag 1926). De schilder Andre Geijp groeide op in Middelburg. Daar had men als grootste onderwijsinstelling de Teeken Academie. Vanaf 1778 hebben vele honderden leerlingen hier een opleiding gevolgd. Deze Academie heeft een belangrijke rol gespeeld in het leven van de familie Geijp. Hij was in Middelburg actief als decoratieschilder en kreeg daar tekenlessen. Rondom 1880 vestigde hij zich in Den Haag en legde zich vervolgens op de schilderskunst toe. Hij vormde zich zelf en schilderde bij voorkeur winterlandschappen, bos gezichten en landschappen met vee. Ook zijn er enkele stadsgezichten bekend. Een afbeelding van een winterlandschap is opgenomen als illustratie 618 in de Pieter A. Scheen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (15 x Favoriet)
filters
Adriaan Marinus Geijp - Geen idee kopen? Bied vanaf 200!
Adriaan Marinus Geijp (1855-1926) Nederlands Geen idee
TechniekOlieverf
Afmetingen30 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
FA. (6)

Kunst kopen van Adriaan Marinus Geijp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adriaan Marinus Geijp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adriaan Marinus Geijp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adriaan Marinus Geijp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adriaan Marinus Geijp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adriaan Marinus Geijp!

Volg het aanbod kunst van Adriaan Marinus Geijp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adriaan Marinus Geijp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adriaan Marinus Geijp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adriaan Marinus Geijp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adriaan Marinus Geijp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adriaan Marinus Geijp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adriaan Marinus Geijp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adriaan Marinus Geijp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adriaan Marinus Geijp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adriaan Marinus Geijp?

Kunst kopen van Adriaan Marinus Geijp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adriaan Marinus Geijp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adriaan Marinus Geijp. Om meer kans te maken om de Adriaan Marinus Geijp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adriaan Marinus Geijp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.