Adriana Maria Lariby (1918-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Adriana Maria Lariby
Adriana Maria Lariby (1918-2011)

Adriana Maria Lariby (1918-2011)

Kunstenaar

schilderes en hofschilderesgeb rotterdam 1918 - overl 2011 berkel en rodenrijsleerlinge van herman Meeswerkzaam in Rotterdamgenre ; bloemstillevensBron ; rkd

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Adriana Maria Lariby - Bloemstilleven kopen? Bied vanaf 100!
Adriana Maria Lariby - BloemstillevenSchilderij
Geplaatst doorvanderendeor
Eindtijd 06-11-2022 om 21:40
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen58 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Adriana Maria Lariby

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adriana Maria Lariby? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adriana Maria Lariby. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adriana Maria Lariby en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adriana Maria Lariby te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adriana Maria Lariby!

Volg het aanbod kunst van Adriana Maria Lariby te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adriana Maria Lariby te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adriana Maria Lariby instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adriana Maria Lariby kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adriana Maria Lariby!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adriana Maria Lariby kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adriana Maria Lariby en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adriana Maria Lariby via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adriana Maria Lariby of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adriana Maria Lariby?

Kunst kopen van Adriana Maria Lariby begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adriana Maria Lariby, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adriana Maria Lariby. Om meer kans te maken om de Adriana Maria Lariby te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adriana Maria Lariby! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.