A&E Design (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. A&E Design
A&E Design (1968)

A&E Design (1968)

Fabrikant

A&E Design

(Stockholm 1968)

In 1968 richtten Tom Ahlström (1943) en Hans Ehrich (1942) het bedrijf A&E Design op, nadat ze beiden waren afgestudeerd in de richting van design en metaalwerk aan de Universiteit in Stokholm. Het bedrijf richt zich op het produceren van kunststoffen producten en design voor gehandicapten. Voorbeelden hiervan zijn de beroemde afwasborstel voor Jordan en sluitbare armleuningen voor op het toilet. Met hun innovatieve producten zijn ze op zoek naar de optimale balans tussen esthetiek, functie en de markt. In 1982 richtten Ahlström en Ehrich een nieuw bedrijf op, genaamd InterDesign. Deze produceert voorwerpen op dezelfde manier, maar verkoopt deze in een webshop. De oprichters beamen dat veel van de producten meer van Italiaanse afkomst dan van Scandinavische afkomst lijken te zijn. Het bekendste product van A&E Design is de Stockholm II: een vouwbare stoel die oorspronkelijk ontworpen was voor het Nationaal Museum in Stockholm. Deze wordt nu echter in musea over de hele wereld gebruikt.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
A&E Design - Fagerhult XXL design bureaulamp gemaakt in 1975 kopen? Bied vanaf 180!
A&E Design - Fagerhult XXL design bureaulamp gemaakt in 1975Design
Geplaatst doorIGS-Watch-and-Art
Eindtijd 21-01-2023 om 20:58
Jaartal1975
Afmetingen58 cm x 102 cm x 22 cm (h x b x d)
GesigneerdGemerkt/Merksticker

Design kopen van A&E Design

Wilt u graag design kopen van A&E Design? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van A&E Design. Betaalbare en exclusieve design van A&E Design en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van A&E Design te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van A&E Design te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van A&E Design te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u A&E Design instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe A&E Design design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van A&E Design!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van A&E Design kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van A&E Design en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van A&E Design via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van A&E Design of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van A&E Design?

Design kopen van A&E Design begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van A&E Design, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van A&E Design. Om meer kans te maken om het designobject van A&E Design te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van A&E Design! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.