Albert Henry Payne (1812-1902)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Albert Henry Payne
Albert Henry Payne (1812-1902)

Albert Henry Payne (1812-1902)

Kunstenaar

Albert Henry PAYNE (Londen 1812 - Leipzig 1902)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Engels Engels  Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Albert Henry Payne - A view of Rotterdam kopen? Bied vanaf 35!
Albert Henry Payne - A view of RotterdamGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doordedelft
Eindtijd 19-11-2022 om 21:13
Periode1800 t/m 1899
TechniekGravure
Afmetingen28 cm x 23 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Albert Henry Payne - the statue of Erasmus Rotterdam kopen? Bied vanaf 40!
Albert Henry Payne - the statue of Erasmus RotterdamGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doordedelft
Eindtijd 30-11-2022 om 21:41
Periode1800 t/m 1899
TechniekGravure
Afmetingen23 cm x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Albert Henry Payne

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Albert Henry Payne? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Albert Henry Payne. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Albert Henry Payne en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Albert Henry Payne te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Albert Henry Payne!

Volg het aanbod kunst van Albert Henry Payne te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Albert Henry Payne te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Albert Henry Payne instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Albert Henry Payne kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Albert Henry Payne!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Albert Henry Payne kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Albert Henry Payne en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Albert Henry Payne via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Albert Henry Payne of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Albert Henry Payne?

Kunst kopen van Albert Henry Payne begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Albert Henry Payne, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Albert Henry Payne. Om meer kans te maken om de Albert Henry Payne te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Albert Henry Payne! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.