Albert Marquet (1875-1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Albert Marquet
Albert Marquet (1875-1947)

Albert Marquet (1875-1947)

Kunstenaar

Albert MARQUET (Bordeaux 1875 - Parijs 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Albert Marquet - de schilder is te zien op een strand in Le Havre kopen? Bied vanaf 75!
Albert Marquet - de schilder is te zien op een strand in Le HavreFotografie
Geplaatst doormeijer00
Eindtijd 06-01-2023 om 22:06
Jaartal1906
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen10 cm x 15 cm (h x b)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Albert Marquet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Albert Marquet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Albert Marquet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Albert Marquet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Albert Marquet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Albert Marquet!

Volg het aanbod kunst van Albert Marquet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Albert Marquet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Albert Marquet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Albert Marquet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Albert Marquet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Albert Marquet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Albert Marquet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Albert Marquet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Albert Marquet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Albert Marquet?

Kunst kopen van Albert Marquet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Albert Marquet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Albert Marquet. Om meer kans te maken om de Albert Marquet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Albert Marquet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.