• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Alberto Fremura (1936)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Alberto Fremura

Alberto Fremura (1936)

Kunstenaar

Alberto FREMURA (Livorno, 1936)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Laatste
kans
Alberto Fremura - Handgesigneerde lithografie: Romantische afbeelding kopen? Bied vanaf 1!
Alberto Fremura - Handgesigneerde lithografie: Romantische afbeelding

Grafiek na 1900

Geplaatst doorsvalbardart

Eindtijd25-05-2022 om 21:07

Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen70 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Alberto Fremura

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alberto Fremura? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alberto Fremura. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alberto Fremura en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alberto Fremura te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alberto Fremura!

Volg het aanbod kunst van Alberto Fremura te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alberto Fremura te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alberto Fremura instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alberto Fremura kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alberto Fremura!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alberto Fremura kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alberto Fremura en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alberto Fremura via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alberto Fremura of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alberto Fremura?

Kunst kopen van Alberto Fremura begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alberto Fremura, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alberto Fremura. Om meer kans te maken om de Alberto Fremura te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alberto Fremura! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.