Albrecht Durer (1471-1528)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Albrecht Durer
Albrecht Durer (1471-1528)

Albrecht Durer (1471-1528)

Kunstenaar

Albrecht DÜRER (Neurenberg 1471 - 1528)

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Albrecht Durer - Hercules Ridder Mannenbad kopen? Bied vanaf 1!
Albrecht Durer - Hercules Ridder MannenbadGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorHelart75
Eindtijd 26-03-2023 om 23:04
Jaartal1950
TechniekSjabloondruk
Afmetingen39 cm x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Albrecht Durer - Jaro Springer 1920 catalogus Albrecht Dürer kopen? Bied vanaf 50!
Albrecht Durer - Jaro Springer 1920 catalogus Albrecht DürerKunstboeken
Geplaatst doorHelart75
Eindtijd 19-03-2023 om 19:52
Jaartal1920
TechniekHardcover
Afmetingen45 cm x 33 cm (h x b)

Kunst kopen van Albrecht Durer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Albrecht Durer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Albrecht Durer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Albrecht Durer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Albrecht Durer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Albrecht Durer!

Volg het aanbod kunst van Albrecht Durer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Albrecht Durer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Albrecht Durer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Albrecht Durer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Albrecht Durer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Albrecht Durer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Albrecht Durer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Albrecht Durer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Albrecht Durer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Albrecht Durer?

Kunst kopen van Albrecht Durer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Albrecht Durer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Albrecht Durer. Om meer kans te maken om de Albrecht Durer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Albrecht Durer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.