Alejandro Marcos (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alejandro Marcos
Alejandro Marcos (1937)

Alejandro Marcos (1937)

Kunstenaar

Alejandro MARCOS (1937)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Alejandro Marcos - Litho kopen? Bied vanaf 50!
Alejandro Marcos - LithoPrenten & Uitgaves
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 17-02-2023 om 19:54
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen26.5 cm x 19.5 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Alejandro Marcos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alejandro Marcos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alejandro Marcos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alejandro Marcos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alejandro Marcos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alejandro Marcos!

Volg het aanbod kunst van Alejandro Marcos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alejandro Marcos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alejandro Marcos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alejandro Marcos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alejandro Marcos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alejandro Marcos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alejandro Marcos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alejandro Marcos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alejandro Marcos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alejandro Marcos?

Kunst kopen van Alejandro Marcos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alejandro Marcos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alejandro Marcos. Om meer kans te maken om de Alejandro Marcos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alejandro Marcos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.