• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Alessi (1921)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alessi
Alessi (1921)

Alessi (1921)

Fabrikant

In 1921 werd de Italiaanse metaalbewerkingswerkplaats Alessi opgericht door Giovanni Alessi Anghini, die vanaf 1924 zijn eigen producten maakt. In de jaren vijftig werden zachte metalen langzaam vervangen door roestvrijstaal, een materiaal waarmee op grote schaal geproduceerd werd. In deze periode begint Alessi meer samen te werken met externe ontwerpers.

Alessi heeft nu als doel om design en functionaliteit te vertalen naar hoge kwaliteit massaproductie. Deze gedachte werd in de jaren zeventig geïntroduceerd door Giovanni’s kleinzoon Alberto, die de wrijving tussen massaproductie en ambacht wilde verminderen. Er wordt daarom gezocht naar manieren om creativiteit en eigenheid te combineren met de wensen van de markt. Tegenwoordig werkt het internationale designbedrijf niet alleen met metalen, maar ook met keramiek, hout en kunststoffen. In samenwerking met ontwerpers, historici en consumenten worden gebruiksvoorwerpen ontworpen.

Aangeboden items
2
Verkochte items
70
Nationaliteit
ItaliaansItaliaans  
Links
Favoriet
FA. (33 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Alessi - Brood-/fruitmand kopen? Bied vanaf 50!
Alessi - Brood-/fruitmand

Design

Geplaatst doormplein

Eindtijd 07-10-2022 om 21:58

Periode1945 t/m 1999
Afmetingen8.5 cm x 27.5 cm x 18 cm (h x b x d)
GesigneerdGemerkt/Merksticker

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Alessi - Fluitketel - Michael Graves voor Alessi - ontwerp 1985 kopen? Bied vanaf 50!
Alessi - Fluitketel - Michael Graves voor Alessi - ontwerp 1985

Design

Geplaatst doorElitepauper

Eindtijd 18-09-2022 om 19:23

Periode1945 t/m 1999
Afmetingen24 cm x 23 cm (h x b)
Gewicht270 g
GesigneerdGemerkt/Merksticker

Design kopen van Alessi

Wilt u graag design kopen van Alessi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Alessi. Betaalbare en exclusieve design van Alessi en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Alessi te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Alessi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Alessi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alessi instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Alessi design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Alessi!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Alessi kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Alessi en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Alessi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Alessi of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Alessi?

Design kopen van Alessi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Alessi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Alessi. Om meer kans te maken om het designobject van Alessi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Alessi! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.