Alexander Schaepkens (1815-1899)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alexander Schaepkens
Alexander Schaepkens (1815-1899)

Alexander Schaepkens (1815-1899)

Kunstenaar

Alexandre (Alexander) SCHAEPKENS ( Maastricht 1815 - Maastricht 1899)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Alexander Schaepkens - Wycker Kruittoren Maastricht - litho ca. 1857. kopen? Bied vanaf 50!
Alexander Schaepkens - Wycker Kruittoren Maastricht - litho ca. 1857.Prenten voor 1900
Geplaatst doorffagott
Eindtijd 29-11-2022 om 19:41
Periode1800 t/m 1899
TechniekLitho
Afmetingen32 cm x 23 cm (h x b)
GesigneerdIn de plaat gesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Alexander Schaepkens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alexander Schaepkens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alexander Schaepkens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alexander Schaepkens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alexander Schaepkens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alexander Schaepkens!

Volg het aanbod kunst van Alexander Schaepkens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alexander Schaepkens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alexander Schaepkens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alexander Schaepkens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alexander Schaepkens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alexander Schaepkens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alexander Schaepkens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alexander Schaepkens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alexander Schaepkens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alexander Schaepkens?

Kunst kopen van Alexander Schaepkens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alexander Schaepkens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alexander Schaepkens. Om meer kans te maken om de Alexander Schaepkens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alexander Schaepkens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.