Alfons Borrell Palazon (1931-2020)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alfons Borrell Palazon
Alfons Borrell Palazon (1931-2020)

Alfons Borrell Palazon (1931-2020)

Kunstenaar

Alfons BORRELL Palazon (Barcelona 1931 - Sabadell 2020)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
Alfons Borrell Palazon - Gesigneerde ets - 68/75 - 2004 kopen? Bied vanaf 155!
Alfons Borrell Palazon (1931-2020) Spaans Gesigneerde ets - 68/75 - 2004
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen37 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 155
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Alfons Borrell Palazon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alfons Borrell Palazon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alfons Borrell Palazon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alfons Borrell Palazon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alfons Borrell Palazon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alfons Borrell Palazon!

Volg het aanbod kunst van Alfons Borrell Palazon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alfons Borrell Palazon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alfons Borrell Palazon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alfons Borrell Palazon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alfons Borrell Palazon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alfons Borrell Palazon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alfons Borrell Palazon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alfons Borrell Palazon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alfons Borrell Palazon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alfons Borrell Palazon?

Kunst kopen van Alfons Borrell Palazon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alfons Borrell Palazon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alfons Borrell Palazon. Om meer kans te maken om de Alfons Borrell Palazon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alfons Borrell Palazon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.