Alice Pool (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alice Pool
Alice Pool (1960)

Alice Pool (1960)

Kunstenaar

Alice POOL (1960)

Afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Alice Pool - Rode Roos kopen? Bied vanaf 750!
Alice Pool (1960) Nederlands Rode Roos
TechniekOlieverf
Afmetingen100 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 750
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alice Pool

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alice Pool? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alice Pool. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alice Pool en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alice Pool te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alice Pool!

Volg het aanbod kunst van Alice Pool te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alice Pool te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alice Pool instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alice Pool kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alice Pool!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alice Pool kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alice Pool en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alice Pool via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alice Pool of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alice Pool?

Kunst kopen van Alice Pool begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alice Pool, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alice Pool. Om meer kans te maken om de Alice Pool te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alice Pool! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.