• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Alistair McReady Bell (1913-1997)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Alistair McReady Bell

Alistair McReady Bell (1913-1997)

Kunstenaar

Alistair MCREADY BELL (Darlington 1913 - Vancouver 1997)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Engels Canadees
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Alistair McReady Bell - TRAWLERS AT OGDEN POINT kopen? Bied vanaf 70!
Alistair McReady Bell - TRAWLERS AT OGDEN POINT

Grafiek na 1900

Geplaatst doorloverendale

Eindtijd04-06-2022 om 16:11

Jaartal1982
TechniekDroge Naald
Afmetingen19.6 cm x 32.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Alistair McReady Bell

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alistair McReady Bell? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alistair McReady Bell. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alistair McReady Bell en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alistair McReady Bell te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alistair McReady Bell!

Volg het aanbod kunst van Alistair McReady Bell te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alistair McReady Bell te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alistair McReady Bell instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alistair McReady Bell kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alistair McReady Bell!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alistair McReady Bell kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alistair McReady Bell en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alistair McReady Bell via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alistair McReady Bell of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alistair McReady Bell?

Kunst kopen van Alistair McReady Bell begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alistair McReady Bell, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alistair McReady Bell. Om meer kans te maken om de Alistair McReady Bell te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alistair McReady Bell! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.