• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Alphonse de Neuville (1835-1885)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Alphonse de Neuville

Alphonse de Neuville (1835-1885)

Kunstenaar

Alphonse DE NEUVILLE (Saint-Omer 1835 - Parijs 1885)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Alphonse de Neuville - Twee prachtige fotogravures: 'Le Bourget' en 'Charge de Dragons a Gravelotte' kopen? Bied vanaf 110!
Alphonse de Neuville - Twee prachtige fotogravures: 'Le Bourget' en 'Charge de Dragons a Gravelotte'

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorFarnes

Eindtijd22-05-2022 om 21:50

Jaartal1879
TechniekGravure
Afmetingen78 cm x 99 cm (h x b)
GesigneerdIn de plaat gesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Alphonse de Neuville

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alphonse de Neuville? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alphonse de Neuville. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alphonse de Neuville en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alphonse de Neuville te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alphonse de Neuville!

Volg het aanbod kunst van Alphonse de Neuville te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alphonse de Neuville te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alphonse de Neuville instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alphonse de Neuville kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alphonse de Neuville!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alphonse de Neuville kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alphonse de Neuville en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alphonse de Neuville via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alphonse de Neuville of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alphonse de Neuville?

Kunst kopen van Alphonse de Neuville begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alphonse de Neuville, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alphonse de Neuville. Om meer kans te maken om de Alphonse de Neuville te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alphonse de Neuville! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.