Alphonse Stengelin (1852-1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alphonse Stengelin
Alphonse Stengelin (1852-1938)

Alphonse Stengelin (1852-1938)

Kunstenaar

Alphonse Stengelin leefde van 1852 (Lyon) tot 1937.Ieder jaar kwam deze Franse schilder vanaf 1879 naar Drente om daar te schilderen rond Hooghalen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Alphonse Stengelin - Runderen - Tekening kopen? Bied vanaf 35!
Alphonse Stengelin - Runderen - TekeningTekening / Aquarel
Geplaatst doorlenteman
Eindtijd 18-11-2022 om 21:26
Periode1900 t/m 1944
TechniekPotlood
Afmetingen21 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Alphonse Stengelin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alphonse Stengelin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alphonse Stengelin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alphonse Stengelin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alphonse Stengelin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alphonse Stengelin!

Volg het aanbod kunst van Alphonse Stengelin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alphonse Stengelin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alphonse Stengelin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alphonse Stengelin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alphonse Stengelin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alphonse Stengelin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alphonse Stengelin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alphonse Stengelin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alphonse Stengelin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alphonse Stengelin?

Kunst kopen van Alphonse Stengelin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alphonse Stengelin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alphonse Stengelin. Om meer kans te maken om de Alphonse Stengelin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alphonse Stengelin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.