Andre J. Verhorst (1889-1977)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Andre J. Verhorst
Andre J. Verhorst (1889-1977)

Andre J. Verhorst (1889-1977)

Kunstenaar

Andreas (André) Jacobus Verhorst (Rotterdam, 10 april 1889 ? 's-Hertogenbosch, 19 november 1977) was een Nederlandse kunstschilder, tekenaar, glasschilder en ontwerper van behang en affichess. Hij werkte in Rotterdam van 1904 tot 1917 en was van 1928 tot 1931 werkzaam als ontwerper voor de behangselfabriek Rath & Doodeheefver.Hij volgde een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en volgde hier avondlessen. Hij was onder anderen leerling van Huib Luns.Zijn onderwerpen waren portretten, glasschildereringen, naaktfiguren en stillevens.Andere bronnen:Jacobs 2000, dl. 5, p. 147 (als: Verhorst, Andreas Jacobus (Andre)Scheen 1969-1970, dl. 2, p. 496 (en Supplement)

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Andre J. Verhorst - Voorgevel van een huisje kopen? Bied vanaf 20!
Andre J. Verhorst - Voorgevel van een huisjeTekening / Aquarel
Geplaatst doorLaVida
Eindtijd 30-10-2022 om 20:33
Periode1900 t/m 1944
TechniekPotlood
Afmetingen55 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Andre J. Verhorst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Andre J. Verhorst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Andre J. Verhorst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Andre J. Verhorst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Andre J. Verhorst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Andre J. Verhorst!

Volg het aanbod kunst van Andre J. Verhorst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Andre J. Verhorst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Andre J. Verhorst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Andre J. Verhorst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Andre J. Verhorst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Andre J. Verhorst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Andre J. Verhorst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Andre J. Verhorst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Andre J. Verhorst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Andre J. Verhorst?

Kunst kopen van Andre J. Verhorst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Andre J. Verhorst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Andre J. Verhorst. Om meer kans te maken om de Andre J. Verhorst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Andre J. Verhorst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.