Andries Heyboer (1952-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Andries Heyboer
Andries Heyboer (1952-2007)

Andries Heyboer (1952-2007)

Kunstenaar

Andries HEYBOER (?? 1952 - Haarlem 2007)

Zoon van Anton Heyboer

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Andries Heyboer - Ets: 'Onder water' (1992) kopen? Bied vanaf 20!
Andries Heyboer - Ets: 'Onder water' (1992)Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorZuiverKunst
Eindtijd 05-02-2023 om 19:21
Jaartal1992
TechniekEts
Afmetingen53 cm x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Andries Heyboer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Andries Heyboer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Andries Heyboer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Andries Heyboer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Andries Heyboer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Andries Heyboer!

Volg het aanbod kunst van Andries Heyboer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Andries Heyboer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Andries Heyboer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Andries Heyboer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Andries Heyboer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Andries Heyboer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Andries Heyboer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Andries Heyboer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Andries Heyboer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Andries Heyboer?

Kunst kopen van Andries Heyboer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Andries Heyboer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Andries Heyboer. Om meer kans te maken om de Andries Heyboer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Andries Heyboer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.