Angela Grossmann (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Angela Grossmann
Angela Grossmann (1955)

Angela Grossmann (1955)

Kunstenaar

Angela GROSSMANN (1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
15
Nationaliteit
Canadees Canadees  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
Angela Grossmann - 17 Women- olieverf op collage kopen? Bied vanaf 199!
Angela Grossmann (1955) Canadees 17 Women- olieverf op collage
TechniekOlieverf
Afmetingen29 cm x 38 cm (h x b)
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 199
Bied mee Bied mee
FA. (5)

Kunst kopen van Angela Grossmann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Angela Grossmann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Angela Grossmann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Angela Grossmann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Angela Grossmann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Angela Grossmann!

Volg het aanbod kunst van Angela Grossmann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Angela Grossmann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Angela Grossmann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Angela Grossmann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Angela Grossmann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Angela Grossmann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Angela Grossmann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Angela Grossmann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Angela Grossmann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Angela Grossmann?

Kunst kopen van Angela Grossmann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Angela Grossmann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Angela Grossmann. Om meer kans te maken om de Angela Grossmann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Angela Grossmann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.