Angeles Nieto (1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Angeles Nieto
Angeles Nieto (1963)

Angeles Nieto (1963)

Kunstenaar

Angeles Nieto (Madrid, 1963)

Aangeboden items
2
Verkochte items
10
Nationaliteit
Spaans Spaans  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (17 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Angeles Nieto - Cuatro Animales kopen? Bied vanaf 100!
Angeles Nieto - Cuatro AnimalesGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorBarberadado
Eindtijd 26-08-2022 om 22:51
Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
Afmetingen57 cm x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Angeles Nieto - Mujer Gatuna kopen? Bied vanaf 200!
Angeles Nieto - Mujer GatunaGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorBarberadado
Eindtijd 26-08-2022 om 22:54
Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
Afmetingen90 cm x 113 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Angeles Nieto

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Angeles Nieto? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Angeles Nieto. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Angeles Nieto en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Angeles Nieto te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Angeles Nieto!

Volg het aanbod kunst van Angeles Nieto te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Angeles Nieto te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Angeles Nieto instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Angeles Nieto kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Angeles Nieto!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Angeles Nieto kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Angeles Nieto en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Angeles Nieto via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Angeles Nieto of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Angeles Nieto?

Kunst kopen van Angeles Nieto begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Angeles Nieto, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Angeles Nieto. Om meer kans te maken om de Angeles Nieto te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Angeles Nieto! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.