• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Angelique van den Born (1959)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Angelique van den Born

Angelique van den Born (1959)

Kunstenaar

Angelique van den BORN, schilder, aquarellist, geboren in 1959 te Amsterdam en woonachtig en werkzaam in Landsmeer.
Na het volgen van de lerarenopleiding aan de Vrije Universiteit in de vakken Handvaardigheid en Tekenen, en een 17-jarige loopbaan in het Lager Beroeps Onderwijs in Amsterdam, is zij nu fulltime kunstenares.
Het fenomeen "sport" is haar grote inspiratiebron.

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Angelique van den Born - Skieer kopen? Bied vanaf 100!
Angelique van den Born - Skieer

Schilderij

Geplaatst doorAnnieSch1949

Eindtijd06-03-2022 om 12:00

Jaartal1993
TechniekOlieverf
Afmetingen91 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Angelique van den Born

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Angelique van den Born? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Angelique van den Born. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Angelique van den Born en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Angelique van den Born te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Angelique van den Born!

Volg het aanbod kunst van Angelique van den Born te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Angelique van den Born te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Angelique van den Born instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Angelique van den Born kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Angelique van den Born!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Angelique van den Born kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Angelique van den Born en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Angelique van den Born via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Angelique van den Born of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Angelique van den Born?

Kunst kopen van Angelique van den Born begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Angelique van den Born, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Angelique van den Born. Om meer kans te maken om de Angelique van den Born te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Angelique van den Born! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.