Anita Duijf (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anita Duijf
Anita Duijf (1951)

Anita Duijf (1951)

Kunstenaar

Anita DUIJF

Schilder

Geboren te Amsterdam in 1951.

Opleiding:

Anita Duijf volgde haar opleiding aan de Arnhemse kunstacademie.

Woont en werkt in Amersfoort.

Anita Duijf schildert op levendige wijze tulpen en andere bloemen in verrassende kleuren en vormen. De levenscyclus van de tulp staat in het werk van Duijf symbool voor de ontplooiing van de menselijke persoonlijkheid. In eerste instantie staan de tulpen gesloten netjes in een rij, allen gelijk met de wind meebewegend. Bij het ontluiken ontwikkelt elke bloem zich op zijn eigen manier, waardoor ze steeds meer van elkaar verschillen en hun eigen ‘identiteiten’ ontwikkelen. Uniformiteit maakt plaats voor differente karakters. Zo combineert Duijf in haar werk natuur met cultuur en collectiviteit met individualiteit.

Exposities en prijzen:

Het werk van Anita Duijf is geëxposeerd in Nederland, Luxemburg, België, Duitsland en de Verenigde Staten.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
63
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
Anita Duijf - Vrouw achter doek kopen? Bied vanaf 295!
Anita Duijf (1951) Nederlands Vrouw achter doek
TechniekOlieverf
Afmetingen85 cm x 85 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 295
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Anita Duijf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anita Duijf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anita Duijf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anita Duijf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anita Duijf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anita Duijf!

Volg het aanbod kunst van Anita Duijf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anita Duijf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anita Duijf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anita Duijf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anita Duijf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anita Duijf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anita Duijf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anita Duijf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anita Duijf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anita Duijf?

Kunst kopen van Anita Duijf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anita Duijf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anita Duijf. Om meer kans te maken om de Anita Duijf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anita Duijf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.