• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Anna Metz (1939)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Anna Metz

Anna Metz (1939)

Kunstenaar

Anna METZ (Rotterdam, 1939)

Aangeboden items
0
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (25 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Anna Metz (1939) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 11 items van Anna Metz (1939) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 25 mensen die Anna Metz (1939) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Anna Metz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anna Metz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anna Metz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anna Metz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anna Metz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anna Metz!

Volg het aanbod kunst van Anna Metz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anna Metz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anna Metz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anna Metz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anna Metz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anna Metz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anna Metz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anna Metz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anna Metz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anna Metz?

Kunst kopen van Anna Metz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anna Metz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anna Metz. Om meer kans te maken om de Anna Metz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anna Metz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.