Anna Verrijt (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anna Verrijt
Anna Verrijt (1951)

Anna Verrijt (1951)

Kunstenaar

Anna VERRIJT

Schilder

Geboren in de Peel, Brabant, in 1951.

Verrijt woont en werkt in Bussum.

Anna Verrijt werkt in lagen acryl- en olieverf, gesso en krijt. Soms gebruikt ze verschillende collagetechnieken, maar ze haalt met gemakt ook weer lagen weg. Vaak zijn de verschillende lagen in een werk nog zichtbaar; deze transparantie biedt een inkijk in het maakproces. Verrijt zegt dat haar kunst niet voortkomt uit creativiteit, maar uit spanning, voor haar de ‘ultieme toestand’ om te schilderen. Soms zijn er symbolistische elementen in haar werk te vinden, soms is het werk ook gewoon wat het is. Voor 2004 bestond het werk van Verrijt vooral uit wit en grijs; na deze tijd is zij meer heldere kleuren gaan gebruiken.

Exposities en prijzen:

Het werk van Verrijt is, naast in vele Nederlandse galeries, geëxposeerd in onder meer Denemarken, België, Spanje, Italië, Brazilië en India.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
84
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (30 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Anna Verrijt - Dance of Circles IV kopen? Bied vanaf 50!
Anna Verrijt - Dance of Circles IVGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorBirgit79
Eindtijd 18-03-2023 om 22:05
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen66.5 cm x 66.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Anna Verrijt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anna Verrijt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anna Verrijt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anna Verrijt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anna Verrijt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anna Verrijt!

Volg het aanbod kunst van Anna Verrijt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anna Verrijt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anna Verrijt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anna Verrijt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anna Verrijt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anna Verrijt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anna Verrijt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anna Verrijt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anna Verrijt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anna Verrijt?

Kunst kopen van Anna Verrijt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anna Verrijt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anna Verrijt. Om meer kans te maken om de Anna Verrijt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anna Verrijt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.