• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) (1692-1765)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus)

Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) (1692-1765)

Kunstenaar

Anne Claude Philippe DE TUBIERES (comte de Caylus)(Parijs 1692 -Parijs 1765)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) - [4x] 18e Eeuwse etsen naar Rembrandt: het leven van Jozef kopen? Bied vanaf 75!
Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) - [4x] 18e Eeuwse etsen naar Rembrandt: het leven van Jozef

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorMiles

Eindtijd15-03-2022 om 20:52

Periode< 1800
TechniekEts
Afmetingen21.5 cm x 16.2 cm (h x b)
GesigneerdNaam gedrukt
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus)

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus)? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus). Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus)!

Volg het aanbod kunst van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus)!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus)?

Kunst kopen van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus), heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus). Om meer kans te maken om de Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus) te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anne Claude Philippe de Tubières (comte de Caylus)! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.