Anne Elisabeth Batelt (1869)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anne Elisabeth Batelt
Anne Elisabeth Batelt (1869)

Anne Elisabeth Batelt (1869)

Kunstenaar

Anna Elisabeth BATELT (Amsterdam 1869) Zij was schilder, tekenaar en etser. Zij volgde de Dagtekenschool voor Meisjes van 1885 tot 1887, de Rijksnormaalschool voor Teekenonderwijzers, 1887-1888 en daarna de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam van 1888 tot 1892. Zij werkte voornamelijk in Amsterdam en Hilversum. Ook was zij lid van Arti et Amicitiae.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Anne Elisabeth Batelt (1869) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Anne Elisabeth Batelt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anne Elisabeth Batelt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anne Elisabeth Batelt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anne Elisabeth Batelt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anne Elisabeth Batelt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anne Elisabeth Batelt!

Volg het aanbod kunst van Anne Elisabeth Batelt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anne Elisabeth Batelt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anne Elisabeth Batelt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anne Elisabeth Batelt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anne Elisabeth Batelt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anne Elisabeth Batelt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anne Elisabeth Batelt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anne Elisabeth Batelt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anne Elisabeth Batelt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anne Elisabeth Batelt?

Kunst kopen van Anne Elisabeth Batelt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anne Elisabeth Batelt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anne Elisabeth Batelt. Om meer kans te maken om de Anne Elisabeth Batelt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anne Elisabeth Batelt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.