Anneke Degenhardt (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anneke Degenhardt
Anneke Degenhardt (1950)

Anneke Degenhardt (1950)

Kunstenaar

Anneke DEGENHARDT (Den Haag 1951)

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Anneke Degenhardt - Zittende vrouw. kopen? Bied vanaf 199!
Anneke Degenhardt (1950) Nederlands Zittende vrouw.
TechniekKlei
Afmetingen24 x 12 x 10 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 199
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Anneke Degenhardt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anneke Degenhardt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anneke Degenhardt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anneke Degenhardt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anneke Degenhardt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anneke Degenhardt!

Volg het aanbod kunst van Anneke Degenhardt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anneke Degenhardt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anneke Degenhardt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anneke Degenhardt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anneke Degenhardt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anneke Degenhardt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anneke Degenhardt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anneke Degenhardt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anneke Degenhardt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anneke Degenhardt?

Kunst kopen van Anneke Degenhardt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anneke Degenhardt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anneke Degenhardt. Om meer kans te maken om de Anneke Degenhardt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anneke Degenhardt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.