Anneke Peereboom (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anneke Peereboom
Anneke Peereboom (1950)

Anneke Peereboom (1950)

Kunstenaar

Anneke PEEREBOOM (Hoorn 1950)

Schilder

Opleiding

Gerrit Rietveld Academie (Amsterdam)

Aangeboden items
1
Verkochte items
186
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Anneke Peereboom - Tafelgesprek 1 kopen? Bied vanaf 400!
Anneke Peereboom (1950) Nederlands Tafelgesprek 1
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen65 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerGlas
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Anneke Peereboom

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anneke Peereboom? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anneke Peereboom. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anneke Peereboom en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anneke Peereboom te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anneke Peereboom!

Volg het aanbod kunst van Anneke Peereboom te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anneke Peereboom te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anneke Peereboom instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anneke Peereboom kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anneke Peereboom!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anneke Peereboom kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anneke Peereboom en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anneke Peereboom via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anneke Peereboom of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anneke Peereboom?

Kunst kopen van Anneke Peereboom begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anneke Peereboom, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anneke Peereboom. Om meer kans te maken om de Anneke Peereboom te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anneke Peereboom! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.